• +359 888 63 20 20

За Нас

Нашият Екип


Green Lake – Една приказка без край!

През 2015 година екипа на “Язовир Храбърско” и ” Green Lake” се съсредоточи върху облагородяването язовира и изграждането на вилното селище. Винаги с нови идеи, ние полагаме постоянни усилия и инвестираме средства за да превърнем тази наша мечта в реалност. Нашата мисия е да предложим на нашите клиенти –  риболов, басейн, игри на открито, вкусна храна и наливна студена бира сред природата! През летните месеци “Язовир Храбърско” и “Green Lake” предлагат чудесни условия за риболов и отдих на открито. Нашите клиенти могат да се насладят на прясно приготвена на BBQ храна, топли предястия, аламинути и салати в ресторанта, който се намира на територията на комплекса. От месец май до месец септември ресторанта работи 7 дни в седмицата с работно време:  от 10.00 до 18.00 часа.  През зимните месеци  ресторанта затваря врати за своите клиенти.  Зимата е повече от вълнуваща в “Green lake”. Нашите клиенти могат да се радват на красиви гледки, пухкав сняг и романтика.  Ние сме на разположение да организираме вашето парти, годишнина, рожден ден, имен ден, или да ви посрещнем просто така. Очакваме ви целогодишно!

Лора Арнаудова

Резервации

Доброто обслужване е в основата на всяко успешно начинание! Моята мисия е да съм полезена на нашите клиенти и да бъдат обслужени на високо ниво!

Алекс Петров

Барман

Нашият персонал е на разположение да ви предложи сезонна храна, студени и топли напитки. Винаги усмихнати ние ще ви посрещнем и ще ви предложим нашето меню за деня. Можете да използвате зоната за релакс за да пиете студена бира на хамаци.

Бай Пешо

Поддръжка

Моята мисия е да съм на разположение на клиентите на “Язовир Храбърско” и ” Green lake” 24 часа от денонощието да мога да съм полезен на всеки, който се нуждае от допълнителна информация. Моята философия е че качественият риболов изисква умения, смелост и късмет!

0

кг. общо зарибяване

0

кв. м. разгъната площ

0

Година на откриване

Партньори